График работы на праздники: 28.04.2019 - 29.04.2019 - выходной

Пользовательское соглашение

Угода користувача

Для того щоб зробити замовлення товарів/послуг, брати участь у наших акціях, дослідженнях або іншим чином взаємодіяти з нами, Ви повинні уважно ознайомитися з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які зазначені в ст. 8 З.У. «Про захист персональних даних» , уважно ознайомитися з даною Угодою користувача, а також висловити свою повну згоду з їх умовами.

Якщо Ви не погоджуєтеся з будь-якою з умов даної Угоди користувача та вищезазначеного Положення про захист персональних даних, будь ласка, не надавайте особисту інформацію.

Реєструючись на Сайті, користувач погоджуєтеся надати достовірну і точну інформацію про себе і свої контактні данні. В результаті реєстрації Ви отримуєте логін і пароль для входу в Особистий Кабінет, за безпеку яких ви несете відповідальність. Ви також несете відповідальність за всі дії під вашим логіном і паролем на Сайті.

Оформляючи Замовлення на Сайті Користувач дає свою згоду на збір і обробку (накопичення, зберігання, адаптування, відновлення, використання, поширення, знеособлення і знищення) зазначених їм даних, а саме: прізвище, ім'я, по батькові, електронна пошта, телефон, адреса, з метою забезпечення реалізації відносин купівлі-продажу, відносин у сфері захисту прав споживачів, у сфері реклами і маркетингових досліджень, а також дає свою згоду на передачу (поширення) його даних ТОВ «НОВА ПОШТА», іншим транспортно-експедиторським і кур'єрським організаціям, і іншим третім особам (без обмеження) на розсуд адміністрації сайту. Дане положення діє без обмеження терміну дії.

Користувач несе відповідальність за достовірність добровільно наданих ним даних, зазначених у формі Замовлення. У разі, якщо неточна (неправильна) вказівка даних в замовленні призвела до додаткових витрат Продавця, пов'язаних з доставкою Товару за невірною адресою або видачу Товару неналежному Одержувачу, всі пов'язані з цим збитки та витрати покладаються на Користувача. Продавець має право утримувати суму таких збитків або витрат з сум, сплачених Платником в якості оплати Товару (проводити залік зустрічних вимог).

Ми використовуємо технологію cookies на нашому сайті і за його межами. Cookies - це уривки інформації, які веб-сайт передає на жорсткий диск споживача для зберігання інформації, пов'язаної з веб-сайтом. Ця технологія розширює Ваші можливості використання інтернету, зберігаючи Ваші пріоритети при перегляді певного сайту. Технологія cookies не містить особистої інформації і не може жодним чином налаштовувати вашу систему або зчитувати інформацію з Вашого жорсткого диска. При перегляді сайту ми можемо розмістити cookies на вашому комп'ютері. Такі тимчасові cookies використовують для підрахунку кількості візитів на наш сайт. Вони видаляються, коли Ви виходите з браузера. Постійні cookies можуть зберігатися на вашому комп'ютері вашим браузером. При реєстрації цей тип cookies повідомляє, що Ви вперше до нас

завітали або заходили на наш сайт раніше. Cookies не містять персональних даних і можуть бути заблоковані Вами в будь-який момент. Маркери не отримують особистої інформації про Вас і не передають нам вашу контактну інформацію, а також не отримують ніякої інформації з вашого комп'ютера. Ми використовуємо cookies для визначення характеристик сайту і пропозицій, які Вам подобаються з метою надання Вам більше інформації, в якій Ви зацікавлені. Файли cookie допомагають оцінити кількість і частоту запитів, а також виявляти і блокувати тих відвідувачів або пристрої, які намагаються виконати пакетні завантаження інформації з веб-сайту.

У будь-якому випадку, сума збитків (як матеріальних, так і немайнових), які можуть бути виплачені Користувачеві (Платнику, Одержувачу) в зв'язку з порушенням його прав при використанні Сайту (в т.ч. в зв'язку з невиконанням Замовлення або його неналежним виконанням, іншими порушеннями прав Користувача) відповідно до ст. 22 Цивільного кодексу України обмежена сумою в (20) двадцять гривень.

Ця Угода користувача регулюється і тлумачиться відповідно до законодавства України. Питання, не врегульовані Угодою користувача, підлягають вирішенню відповідно до законодавства України.

Товар добавлен в корзину

Закрыть
Закрыть
×

Заказать обратный звонок

55,52,51,49,56,55,49,102,102,102,98,98,54,97,57,54,56,99,54,57,102,52,50,52,102,98,99,53,97,48,101,51
Нажимая на кнопку, вы даете согласие на обработку своих
персональных данных и соглашаетесь с политикой конфиденциальности
Спасибо за оставленную заявку!
Наш оператор свяжется с вами в ближайшее время